Suroviny na 2 porce:
- balení tortil (4 nebo 6 kusů)
- 2 porce čerstvého lososa
- 100g baby čerstvého baby špenátu
- 6 malých rajčat
- kelímek zakysané smetany
- 2 snítky kopru
- 1 citron
- olivový olej dle potřeby
- koření na ryby, sůl a pepř podle chuti
Lososa si předem nakrájíme na hrubější kostky a naložíme - ochutíme kořením na ryby, osolíme, zakápneme citronem a olivovým olejem (zpravidla přidávám i nějakou tu bylinku, dnes jsem použila rozmarýn, který mám s rybami moc ráda). Poté jej opečeme v pánvi.
Ze zakysané smetany, soli, pepře, pár kapek citronu a nasekaného kopru uděláme dip. Na rozehřátou tortilu skládáme listový špenát, na kostky nakrájená rajčata a lososa. Přelijeme připraveným dresingem, pečlivě zabalíme a servírujeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat